Åbne haver 2019

Er der noget dejligere end at blive inspireret af andres haver. Nyd stemningen, de dejlige rosendufte og få et herligt kig i andre rosenhaver, end den vi selv har derhjemme.Det er altid inspirerende at opleve andres haver, vise sit eget værk frem og udveksle erfaringer.

 

“Haven på Skønager”
Lilian og Jens Peder Skønager
Skønager 8
Øster Vedsted
6760 Ribe

Video fra Skønager

Haven er en landbohave med engelsk inspireret “Walled garden” beliggende med storslået udsigt over Nationalpark Vadehavet mod Domkirken i Ribe. Havens hjerte er rosenhaven, men indeholder blandt andet også køkkenhave, gårdhave, drivhus, løvhytter, frugt- og bærhaver og staudehave – overalt ses kærligheden til roserne. Udviklingsmålet for 2019 er at skabe en spændende overgang mellem haven og landskabet. Haven var udvalgt som besøgshave i forbindelse med WRC 2018.

Siddepladser: Mange udendørs og færre indendørs
Handicapvenlig: Ja
Toilet: Ja
Plantesalg: Duftende kompakte lathyrus og i begrænset omfang stiklinger fra haven
Andre aktiviteter: Spil Boccia på plænen
Pris: 50 kr. inkl. kaffe/te og lidt sødt

Åbningstid:
Lørdage og søndage kl.13-17 på følgende datoer: 8. + 9. juni, 29. + 30. juni, 6. + 7. juli, 13. + 14. juli, 20. + 21. juli
NB: Andre besøgstidspunkter kan aftales for grupper på min. 6 personer.

Kontaktoplysninger:
Tlf.: 61423980

Åben have på Kornerupgård.

Foto: Jan Christensen

Kornerupgård
Ravnshøjvej 11
Kornerup
4000 Roskilde

Kornerupgård er en smuk og smukt beliggende rosenhave nær Roskilde og Lejre. Haven er udvalgt som besøgshave i forbindelse med WRC 2018

Læse mere på hjemmesiden

Rosenhaven er åben for besøg på følgende søndage i juni: d. 16.  d. 23. og d. 30, kl. 13-16.

og se indslaget fra TV2/Lorry

Entré: Voksne: kr. 40,- Børn: gratis. Prisen er inkl. en kop kaffe/te. Der er parkering på gårdspladsen. Hunde har desværre ingen adgang.