Årsmøde 2019

Årsmødet afholdes d. 16 – 17 marts 2019 på Hotel Trinity Gl Færgevej 30, 7000 Fredericia.

Årsmødet er det forum, hvor ledelsen af foreningen og de valgte ressourcepersoner samles, og hvor hver enkelt får mulighed for at bidrage med ideer vedrørende det daglige arbejde og visioner for fremtiden.
I mødet deltager bestyrelsen for Det Danske Rosenselskab, redaktionen for RosenNyt og webredaktionen samt repræsentanter for kredsene. Endvidere inviteres revisorerne.
Hver kreds udpeger mindst to og højst tre repræsentanter til årsmødet. Bestyrelsen udarbejder –bl.a. på baggrund af forslag fra kredsene – dagsorden og tilrettelægger mødet.
Yderligere information om årsmødet udsendes til kredsene ca. en uge forinden.

Tilmelding af deltagere fra kredsene senest den 20.2.2019 til Priscilla Heltoft på mail: heltoftpriscilla@gmail.com eller på tlf. 61852132.
Samtidig inviteres til Festaften på Trinity Hotel & Konference Center fra kl 17-
Som anerkendelse af det store arbejde blandt medlemmerne til WRC 2018 og fejring af det samme, arrangerer vi en 3-retters festmenu med hyggeligt samvær og overnatning til alle deltagere i årsmødet. Der er ankomst til Trinity kl 16 lørdag, indkvartering på enkelt eller dobbeltværelser og velkomstdrinks kl 17.

Nærmere program bliver udsendt sammen med programmet til årsmødet.
Tilmelding hertil samtidig med tilmeldingen til årsmødet hos Priscilla Heltoft hvor man også bedes opgive om man ønsker enkelt- ellers dobbeltværelse.
OBS: DRS inviterer til at opleve keramikmuseet Clay, som netop nu har en spændende udstilling:
Atrium, den levende krukke.
Desuden kan I se den permanente udstilling af kongeligt porcelæn, som også er en oplevelse i særklasse. Clay ligger lige på den anden side af den Gl. Lillebælts bro. Desværre er den netop blevet lukket for biler (ikke cykler eller gående) pga. en større reparation. DRS køber en gruppebillet så I bedes oplyse om I vil deltage, når I tilmelder til årsmødet.
Vi bydes velkommen på ”Clay” lørdag den 16. marts kl. 14. Mere kan ses på museets hjemmeside

Rejseforbindelse
Kommer I ad motorvejen, om det er fra øst eller vest, drejer I fra ved afkørsel 59 (den sidste Jydske afkørsel, før Lillebæltsbroen). Herefter drejes til venstre mod Middelfart/Snoghøj, og i det første lyskryds til højre mod Skærbæk. Umiddelbart herefter passeres Trinity på venstre side. For at komme frem til indkørslen, drejes til venstre ad Gl. Færgevej.
OBS: som altid til DRS Årsmøde opfordres til at I kører sammen, hvor det er muligt.
Fra Fredericia banegård, går der taxaer og bus nr. 2 og 3 lige til døren.
Fra Kolding og Middelfart tager I bus nr. 410.
Vel mødt
Bestyrelsen