Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

København og Omegn Åben Have hos John og Lone Hockenhull

15. august, 2019kl.18:00 - 20:00

Vores have er på ca. 500m2 og anlagt af os igennem 20 år som en uhøjtidelig blomsterhave. Haven havde oprindeligt en del høje træer, som med årene er blevet færre, hvorfor vi i dag har en mere åben have end for 2 år siden. Beplantningen er en kombination af løgvækster, etårige blomster, stauder og buske og det tilstræbes at udnytte planternes form og farver med mest effekt.

En del af haven er opdelt i mindre rum af en pergola, som fungerer som støtte for roser og klematis. Vi sår og formerer en hel del af vores planter selv, herunder et bredt udvalg af etårige blomster som Zinnia, Cosmos og Nicotiana. I flere år har vi dyrket Agapanthus i krukker, som vi har mere end 60 forskellige sorter af. Vi dyrker også stor blomstrende gammeldags krysantemummer i krukker.

Mens vi altid har haft roser i haven, er vi netop i disse år i gang med at plante flere. Iblandt disse har vi god erfaring med rosenforædler Chris Warners mindre kraftigt voksende klatreroser ”Scent from Heaven”, ”Welcome Home” og ”Open Arms”. Vi har netop anskaffet en rosenpavillon, som med tiden skal dækkes med smukke og duftende roser. Der er højbede med grønsager, frugtbuske og et drivhus og der dyrkes udendørs tomater og agurker på et hjørne af husets syd væg.

Tilmelding ikke nødvendig, alle er velkomne.

Detaljer

Dato:
15. august, 2019
Tidspunkt:
18:00 - 20:00
Begivenhed Tags:
,

Sted

John og Lone Hockenhull
Peder Lykkesvej 29
2300 København S,
+ Google Maps