Glæde og rose dåb midt i den sjællandske sommer

Der er glæde hos Birkegårdens Haver, søndag den 3. juli kan de nemlig fejre 20 års jubilæum.

Merry, der også betyder glæde, er sammen med ægtemanden Finn, ildsjælen og stifteren af de skønne haver der ligger på Vestsjælland ved Sorø. Hun er ekstra glad, der skal nemlig på dagen også døbes en ny rose i haven.
Hvad rosen kommer til at hedde afsløres først på selve dagen, og det bliver en glædes og fest dag.

Et skønt sted for livsnydere

Birkegårdens Haver er for den besøgende er skønt sted. Der er mange kroge med fantastisk ro og fred, man kan sætte sig på en bænk og nyde. Nyde dufte, lyde og kønne roser. Svalende skygge under store træer eller skønne terrasser der fanger solens stråler en skøn efterårs eftermiddag. Der er steder for ethvert pus vejret spiller den besøgende. Sid og se på børn der leger eller drik din kaffe under de skyggefulde træer.

Den hvide smukke rose.

Kom og oplev rosen dåben og haverne. Den Merry, der skabte alt dette får nu sin egen rose og Sille fra TV Øst, kendt for utallige haveprogrammer vil forestå dåben og afsløre navnet på den nye rose.

Rosen vil pryde et skønt bed hos Birkegårdens Haver, men det bliver også muligt at plante rosen hjemme i sin egen have, da den på jubilæums dagen sælges i begrænsede antal.
Den nye rose er en skøn hvid buket rose. Den blomstrer hele sæsonen fra juni til frosten sætter ind.