Lergranulat

Spørgsmål fra Jannie Olesen

Jeg skriver til jer fordi jeg er ved at omlægge min have og har fundet ud af at jeg er nødt til at lave jordforbedring. Til det skal jeg bruge ca. 2 m3 lergranulat. Ved I hvor man kan købe så store mængder? Jeg tænkte at folk med roser må have noget viden om dette problem.


Birthe Lund Jensen svarer:

Det er en stor mængde du skal bruge, så jeg kan godt se at sække ikke er løsningen. Jeg kiggede på vores egen nyligt indkøbte sæk og ringede til firmaet BARA Mineraler AB, Malmövägen , S – 230 40 Bara. Tlf. nr. +46 40 54 22 10, e-mail: info@baramineraler.se Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Firmaet leverer i store bigballer mod forudbetaling. Jeg talte med en meget flink mand ved navn Inge Haby, jo du læste rigtigt, han er en mand. Jeg har aftalt at du sender en mail direkte til ham, e-mail: inge.haby@baramineraler.se Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Skriv at du er henvist fra Det Danske Rosenselskab.

Garta som er forhandler i Danmark leverer kun i sække og kun gennem et havecenter eller en anlægsgartner. Find  ud af hvordan du vil have det leveret og spørg om prisen.

Held og lykke med arbejdet.