23. november, 2016

Nyt nummer af World Rose News

Mens vi venter på nyeste nummer af RosenNyt er der mulighed for at læse World Rose News.
I dette nummer er der masser at dansk deltagelse:

En rejsebeskrivelsen fra Beijing af Gunnar Krag, fotograferet af Jens Otto Pedersen: ’Beijing Cultural Hertage Tour’side 9-12. Der er også dejlige billeder fra underskønne japanske haver side 13-21.

På side 24 er et foto af en gylden rose med skinnende mørkegrønt løv. Rosen er forædlet af vor egen Rosa Eskelund.

Rosen er skabt til 50 års jubilæet for World Federation of Rose Societies (WFRS), og rosen skal navngives lørdag den 30. juni 2018, når 50 året for foreningens stiftelse i 1968 i London fejres behørigt i Valbyparkens rosenhave i København.

HVAD SKAL ROSEN HEDDE ??
Alle medlemmer i WFRS inviteres til at komme med et eller flere forslag til et navn, som skal sendes til Executive Director Derek Lawrence – gerne på mail. Husk at oplyse navn og adresse til et interview, hvis det bliver dit forslag der vinder.

På side 29-33 er før og efter kongres ture beskrevet. Klik på navne fremhævet med blåt – for eks. Poulsen Roser og I kommer direkte ind på  hjemmesiden for Poulsen Roser osv.

www.wrc2018.dk kan man se og læse meget mere om ”A Fairy Tale of Roses”  Siden opdateres løbende og registrering åbner 15 juni 2017. Det er om ca. 6½ md.