6. november, 2016

Regional Rosenkonference i Slovenien juni 2017

Den første Regionale Rose Convention i Øst- og Centraleuropa afholdes i Ljubljana d. 11. – 14. juni 2o17

logo-dlvs Programmet byder blandt andet på besøg på Universitets botaniske have; Ekskursion til Postojna-grotterne; Besøg i Trieste – Roseto San Giovanni samt rosenhaver ved den slovenske kyst, tur til Volčji Potok Arboretum med tjekkiske roser; udflugter til lokaliteter med vildroser og masser af andre arrangementer. Tilmelding til konferencen og alle programpunkter kan ses på den officielle hjemmeside hvor der også ligger masser af andre interessante informationer.

Ljubljana ligger knapt 1400 km. fra København så transporten kan foregå i bil med tog eller fly. Husk også at bestille hotel eller anden overnatning, det er ikke inkluderet i de 250 € som prisen er indtil 30.november

Norsk Rosenforening planlægger at tage til kongressen og opfordrer alle rosenentusiaster fra Norge og de nordiske lande at deltage. Bente Tangstad Juul vil fungere som koordinator, så de nordiske deltagere kan følges ad på udflugterne, spise sammen og dyrke det sociale sammenhold, som de lyster. Send Bente en mail: bente-tj@online.no, hvis du ønsker at deltage.