Rosenkreds Midtvestjylland

Vores kreds er startet i juni 2011, og dækker området Herning, Holstebro, Ringkøbing, Brande, Give og til Vesterhavet mod nord til syd for Lemvig og Struer.

Rosenkredsens mål er at optage endnu flere, vi vil gerne op på 50 medlemmer, hvilket ikke skulle være umuligt. Vi vil gerne have en åben og god kreds, hvor alle føler sig velkommen.

Vi mødes i Kroghøj gl. skole i Sinding ved Herning, her bor vort kredsmedlem Malte Dalsgaard, her er en pragtfuld stor gammel have, og stort mødelokale i den gamle gymnastiksal, som er forandret til et hyggeligt mødelokale med plads til mange.

Hvert år den første uge af juli deltager vi på det store Landsskue i Herning, her er der rigtig mange der er interesseret i vor rosenstand, denne er fyldt op med et væld af roser fra egne haver. Vi får utrolig mange ”rosensnakke” over de 3 dage landsskuet varer.

Vi er med på rosens dag i Haveoasen i Herning, vi besøg haver i området, tager på turer, har prøvet med en workshop.

Vi bruge mail, sender programmer og reminder via mail, så send din mail adresse til:  hansen-brande@hotmail.dk

Kredsledelsen

Malte Dalsgaard bor i Sinding, Herning. Malte gik ind i rosenkredsen for at få noget op at stå i området. Malte har en 100-årig gammel have på ½ td. land og med mange roser.

Kristian Hoffmann bor i Vildbjerg. Er ung landmand med en dejlig landbohave. Er meget glad for sine roser.

Svend Erik Sørensen bor i Videbæk. Er rigtig dygtig og meget interesseret i roser, og har en flot byhave som er åben for offentligheden.

Bente Hansen bor i Videbæk. Er til daglig leder af HaveOasen`s rosenafdeling i Lind v/Herning.

Jenny Hansen bor i Brande. Jeg fik min interesse for roser ind med modermælken. Mine forældre var meget haveinteresserede. Der var roser i vores første have, og har været der siden.

Derudover består arbejdsgruppen også af aktive resourcepersoner.

Kontakt: Jenny Hansen: hansen-brande@hotmail.dk eller 40264608

Program 2016