22. maj, 2019

RosenNyt nr. 2 2019

Snart ligger den i postkassen hos alle og igen er der noget at glæde sig over. Layout-mæssigt er den helt i top. Hver eneste side er smuk, en fornøjelse at kigge på og læse.

Der er meget at glæde sig over, tænk at få et rigtigt eventyr, et roseneventyr med posten. Artiklen er ikke ny, faktisk fra 1994 og først publiceret i det norske Rosenbladet, dengang var det kun med få farvebilleder. I år blev den genudgivet i nr. 1 2019 med farvebilleder,  Torben Sander har oversat artiklen til dansk, så vi alle kan nyde det. Som med alle eventyr er den værd at læse også igen og igen.

Fra Norge til Sverige. Henny Johansson, tidligere præsident for  Svenska Rosensällskapet, har skrevet en fantastisk artikel om Post Convention Touren til Sverige i 2018. Ser man bort fra forplejningen er der mange gode ideer til en rosentur til Sverige, som evt. kan laves i 2020, hvor der er Nordisk Rosenweekend i Kalmar.

Der er så meget artikelstof at man kan skrive sig blå og grøn, men fakta er at RosenNyt i den nuværende form har 20 års jubilæum. Læs artiklen af Ellen Margrethe Hale, som både er fortællingen om hendes virke og liv i Rosenselskabet, om ideen til RosenNyts layout, om familien og tegnestuens medvirken. En dejlig artikel, som er privat men uden at blive for privat,

Et rigtigt dejligt nummer, som man kun kan blive glad af.