Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordvestsjælland Rosentur til Falster

29. juli, 2018kl.8:30 - 17:30

Sommerudflugten er nu klar.

I år går turen til Falster, hvor vi skal besøge parken i Korselitse, en privathave med tilhørende galleri, for at slutte af med en markvandring ved en af Lolland-Falsters rosenproducenter. På udrejsenbliver der et lille pitstop ved en kolonihave i Næstved.
Vi starter kl. 8:30 ved afkørsel 35 Ringsted Øst. Først kører vi til Næstved, hvor vi ser Priscilla og Mortens roser i kolonihaven og får formiddagskaffe.

Næste stop bliver Korselitse gods, hvor vi ser Poulsen roser plantet i runde bede omgivet af hver deres krans af stauder. Poulsen roser skulle gerne være i blomst også sidst i juli. Her spiser vi vores medbragte mad.

kl. 12.15 kæres til til Stubbekøbing, hvor vi skal besøge Finn Otte Møllers have og galleri. Finn har en lidt forvildet
have, hvis formål er at forsyne ham med blomstermo tiver til hans malerier. Der er både vilde roser og Austin roser, en hvidhave og masser af ledsagestauder.I galleriet kan man både se og købe hans malerier.

Derefter kører vi til Æblehaven, som ligger 9 km derfra. Æblehaven producerer en del moderne roser, men har også et lille udvalg af historiske roser og Austin roser. De holder åben rosenmarkdenne weekend, hvor man kan se alle roserne i blomst og købe lige præcis den smukke rose, man forelsker sig i. Priserne er billige, og vores erfaring er, at de laver sunde og fine planter. Se evt. www.rosengartneren.dk . Vi får eftermiddagskaffe her, og ca. kl 16.30 kører vi hjemad igen, såledesat vi er ved afkørsel 35 Ringsted igen ved godt 17.30 tiden.

Vi kører i egne biler, som vi fylder op i Ringsted. Det er også muligt at støde til i Næstved.Turen koster
250kr, som inkluderer kørsel samt formiddags- og eftermiddagskaffe med brød. Frokost medbringer
man selv. Chaufførerne bliver refunderet med 2 kr/km  efter hjemkomst. Meld jer endelig til. Vi plejer at få en rigtig fornøjelig dag sammen.
Tilmelding senest den 10.07 til:
Lise Færch lisetaastrupvej@gmail.dk eller Priscilla Heltoft heltoftpriscilla@gmail.dk
Tilmeldingen bliver først registreret ved indbetaling af 250kr på konto nr. 4398 4398361857. Vi glæder os til at være sammen med jer.

Detaljer

Dato:
29. juli, 2018
Tidspunkt:
8:30 - 17:30